2008. július 13., vasárnap

- A hármas, a nyolcas, az ezres meg az FTP

Nahát milyen dolgok történnek manapság. A legutóbbi cikkben írtam arról, hogy Almeda című számomat besorsolták a CTG Music közösség napi versenyébe, a CTG Daily Compo-ba. A versenyt az utóbbi három napban megnyertem, a részletekért látogass el az előbbi linkre, vagy kattanj a képre:

Negyedjére is ringbe szállok, várom a szavazatokat :)

Ezentúl szintén nemrég számoltam be arról, hogy a MySpace oldalamat 900 látogató bombázta. A mai napon a számláló átpattant az 1000-res számra, a oldalon lévő lejátszó dalaira pedig 575-ször kattyantottak rá. Az új track, a Costs Your Life ma felkerült abba a bizonyos lejátszóba.
Várom a 2000. arra járót!


Na, és ha már a Costs Your Life-nál tartunk, a napokban elkészült az első remixe a számnak. A nemes elkövető gyerekkori jóbarátom, akivel együtt kezdtük morzsolgatni a hobbizenész száraz kenyerét: Gyöngyösi Zsolt. A dal már egy ideje meghallgatható itt az oldalsávban.
De nem is ez a lényeg. A már említett Armin van Buuren-nek van egy publikus FTP tárhelye, ahova (tekintve, hogy publikus) bárki feltölthet lényegében akármit. Természetesen zenékre kell itt gondolni, ugyanis erről a tárhelyről veszi Armin heti mixműsorához, az A State Of Trance-hez a hozzávalókat. Le kell szögeznem, hogy talán a leghallgatottab trance rádióműsorok egyike az ASOT, mely minden csütörtökön este 8-tól 10-ig hallható többek között a Digitally Imported online rádión. Szóval a tárhelyen vannak szerzemények szép számmal, legalább annyi lelkes amatőr, mint vérbeli profi. A hely címét egy egész szűk réteg tudja csak, így szolidaritásból én sem árulom el :P
Naszóval, sokat rizsázok már, a lényeg, hogy felnyomtam a Costs Your Life eredetijét és remixét az FTP-re. Szerencsét próbálunk. Ha valaki visszahallja egy ASOT-ban, jelezze.


Ha ez még mindig nem lenne elég, most már hamarosan tényleg közzéteszem a Native Instruments FM8 névre keresztelt szintijének bemutatását, mert már egy ideje megígértem. A cikk készül, csak hát van miről írni, szíves türelmeteket kérem.


Az oldalsáv rövidesen frissül, a jövő héten tehát jön az FM8, valamint a brit Faithless utolsó albumának, a To All New Arrivals-nek a bemutatása (igazi ínyencség lesz). Mára ennyit, legyetek jók, aludjatok álmosan.