2010. november 14., vasárnap

SkyZoo Records remixverseny

Magyarhon egy olyan hely, ami trance kiadókban nem igazán bővelkedik. Ezt az űrt próbálja betölteni egyre minőségibb kislemezekkel a SkyZoo Records maroknyi csapata. Miután náluk jelent meg Thomas Kelle & Martin Juha debütalbuma (melynek bemutatóját, és az interjút a szerzőkkel ITT olvashatjátok), majd a napokban durrantottak oda Lance Mathard cimborám Kaibara című maxijával, most elérkezett az idő, hogy elinduljon a label első remixversenye!

Flashtech barátom Sygnus alteregója szeretne lendíteni még egyet Waterfall Landscape című dalán, így aztán nyitva áll a kapu minden amatőr, félamatőr, sufni és vérprofi muzsikus előtt, hogy újragyurmázza az eredetit. A lényeg a következő, Béláim:



- Küldesz egy levelet ide e: rmxcontest@skyzoorecords.com a nevezési szándékoddal, majd a válaszlevélben található linkről ledarálod a remix pakkot.
- Meghegeszted a remixet DECEMBER 5. ÉJFÉLIG, és a pályaművet feltöltöd valahová és a linket visszaküldöd az e-mail címre 192 kbps-os MP3-ban. Természetesen a WAV fájlt is tartsd magadnál, mert ha nyersz, akkor a kiadatáshoz szükséges lesz.
- A remix stílusa csak a trance/progressive műfaján belül mozoghat.


- Az ID3 tagbe ne felejtsd el beleírni a művészneved.

Hogy mindez miért jó Neked? Nos:
- A 2 nyertes rákerül a kislemezre, ami majdan ott fog csücsülni a Juno, a Beatport és még egy IFA-nyi online lemezbolt bitpolcain.
- Az első helyezett kap egy SkyZoo-s pólót, fehéret vagy feketét, választható méretben + megbeszélés alapján egy saját számát szívesen publikálja a kiadó. (No persze a második helyezettel is szívesen munkálkodik a jövőben).

A hivatalos közleményt ITT találjátok meg.
Aztán lehet aprítani az erőlevesbe!