2009. november 26., csütörtök

- 2010-es Transzenergia: tárca elő!

img.trance[1] Az idei rózsaszín helyett jövőre a képpel ellentétben narancssárga színárnyalatot kap a trance szcéna egyik legnagyobb egyéjszakás bulija, az ID&T által rendezett Trance Energy. Jó múltkor írtam a 2009-es, 16. alkalommal megtartott széthullásról, a készülődés a következőre pedig már el is kezdődött.

2010. április 3-án a hollandiai Utrecht Jaarbeurs komplexusában ismét kigyúlnak a fények és a világ legnevesebb transzelőadói fogják szénné dörgetni a falakat és megtáncoltatni a lábakat. 4 terem közül választhatnak majd a partyarcok: lesz persze a Main Stage, ahol a nagyágyúk puffogtatnak, lesz nekünk egy kizárólag holland lemezlovasok által benépesített, lesz, ahol a hard trance szerelmesei hullathatják a hajukat és egy, ami egészen új.

Új, mert a szervezők kollaboráltak a trance.nu oldallal a Future Stage kapcsán. Az oldal indított egy szavazást, melyen lehet szavazni jó pár feltörekvő üstökösre, hogy bizony ő is fellépjen ebben a teremben. Van magyar vonatkozása is a dolognak, ugyanis lehet szavazni a Myon & Shane 54 duóra, akik idén fantasztikusan teljesítettek. Hajrá hát, lehet rájuk letenni a voksokat ITT (az oldalra való regisztrálás után).

Akik szeretnének részt venni 2010-ben az eseményen, azok már rendelhetik is a jegyet 28-ától december 31-ig EZEN a címen, utána pedig az ID&T oldalán, valamint a Trance Energy oldalán. A jegyek ára 47,50 euró, ami durván 13 ezer forint. A szervezők lesznek olyan jó arcok, hogy all inclusive csomagokat is árulnak majd, ami magában foglalja majd a jegyet, a szállást és az utazás biztosítását.

Azt még nem fedték fel, hogy ki(ke)t ért a megtiszteltetés, hogy elkészítheti(k) a buli himnuszát, de én nagyon kiváncsi vagyok rá, meg persze magára a számra is :) A L.E.D. There Be Light, a Thrill és a The Future után fel kell kötni a gatyát. :)