2009. november 15., vasárnap

- Top 20. Szerinted?

 

logo[1]
Csakúgy, mint tavaly, idén is elindult a szavazás. Kötelező kör ez is már évente, hogy Armin van Buuren rádióműsorának, az A State Of Trance-nek a hallgatói szavazhatnak, melyek voltak azok az adásban is bejátszott számok idén, amik legjobban megfogták őket.

A külön erre indított arminvanbuuren.net oldalon ismét kiválaszthatjuk az 5 nekünk legjobban tetszőt, melyeket szeretnénk visszahallani a valamikor karácsony körül érkező Top20-as ASOTban. Nagy show ez mindig, a rajongók egy órával az adás előtt a hangfalak előtt görnyednek, tavaly is nagyon élveztem Fori barátommal meg a többiekkel.

Sajnos sok olyan dal, amit idén abszolút kedvencemnek tekintek, nem került lejátszásra a műsorban, így nem lehet kiválasztani, de sebaj, itt az én ötösöm:



1. (ide jött volna egy Blizzard – Iselilja eredetiben) Nic Chagall feat. Jonathan Mendelsohn – This Moment (Prog Mix)
2. (ide jött volna egy DJ Preach – American Dirt, de az nincs, így) Dash Berlin feat. Idaho – To Be The One
3. Roger Shah – Body Lotion (Original Mix)
4. Richard Durand feat. Simon Binkenborn – No Way Home (Original Mix)
5. Roger Shah & Tenishia feat. Lorilee – You’re So Cool (Big Stage Mix)

Egyébként olyan rafkósok ezek az oldalszerkesztők, hogy a fent említett webcímen a Tracks menü alatt az összes választható dal YouTube-linkje ott van, meg chat, meg Twitter-feed, meg anyám térde. Kiváncsian várom 2009 20 legjobbnak szavazott dalát, és hogy mi lesz a Tune Of The Year! :)