2009. augusztus 8., szombat

- Baleár trance est, te atyajézus!

Mire kelek ma? Na mire? Áh, kész. Mivel Myonék nem jönnek szeptemberben a hajdúszoboszlói Sonicba, így most pont jól fog jönni ez, bár mondjuk kicsit későbbre esik. És hogy mi?
Hát kéremszépen ha nem tévedek, hazánkban először veti meg a lábát Roger Shah, aka Sunlounger, a baleár-életérzés egy igaz prófétája, a kék tengerek és kókuszpálmák elhivatott DJ-je, a flamenco gitár és a tribal dobok bevezetője a trance-ben, az az ember, akiről mindenkinek Ibiza jut eszébe. A 2008-09-es évek legterményekebb producere,(bár van egy olyan érzésem, hogy valaki erőteljesen besegít neki a dalok írásánál, ennyit lehetetlen dolgozni), a nívós Magic Island kiadó alapítója és a fantasztikus Music for Balearic People rádióműsor vezetője ő, személy szerint egyik kedvencem. A stílus, amit megteremtett és játszik, tökéletesen nekem való.

És végre eljön hozzánk, emberek! El sem hiszem! November 13-án pénteken ő lesz a honi trance-bulisorozat, a Sound Of Cream állomása a budapesti Tabu Lounge-ban. Muszáj elmenni, mese nincs, jó lesz ha úgy veszem fel az óráimat az egyetemen, hogy a péntekem ne legyen zsúfolt. :)
Mindenkinek ajánlom, hatalmas élmény lesz, én már érzem!

Sunlounger - Another Day On The Terrace albumbemutató
Sunlounger - Sunny Tales albumbemutató
DJ Shah - Songbook albumbemutató

Roger Shah weboldala
A Tabu weboldala

És végezetül egy kis kedvcsináló, hogy mire is számíthatunk:
Shah pres. Balearic Session feat. Seis Cuerdas - Flamenco Mediterraneo