2011. március 8., kedd

TranceGivingDay – majd adnak ők Nektek!

FiTLogoKicsiny hazánk új trance bulisorozata, a TranceGivingDay februárban olyannyira jól sikerült, hogy a szervezőknek természetesen van bőr a képükön és egy újabb ritmikus hadonászásra csábítják a közönséget.
Annyi bizonyos, hogy a márciusi kiadástól is erőteljes hajhullásba fogunk kezdeni, mivel ismét olyan nagy neveket sikerült elcsalni Magyarországra, akik igazán értenek a partyhangulat megteremtéséhez.



A Faith In Trance csapata gondolt egy nagyot és erre a hónapra igazi vegyesvágottal fog nekünk kedveskedni. Akik jártasak a nemzetközi transz színtér történéseiben, azoknak minden bizonnyal nem kell bemutatni a norvég zseni Boom Jinx-et, a svéd verest, Marcus Schössow-t és remélhetőleg a pannon betyárt, Sunny Lax-et sem.

Mr. Jinx, vagy ahogyan a személyi igazolványán áll, Øistein J. Eide már akkor muzsikált, mikor én épp a balra nézést tanultam és sikeres karriert tudhat magáénak a reklám-, TV-film és videójáték zene területén, hiszen őt hallhatjátok többek között a CSI: Miami és a Need For Speed: Shift elfogyasztása közben.
Az Anjunadeep kiadó egyik kulcsfigurájaként bebizonyította, hogy az elektronikus tánczenében is kitűnően megállja a helyét.

Schössow barát egy igazi állat. No de azért nem annyira, hogy a műfaj kellemes dallamosságát ne csempéssze bele dalaiba. Innovatív szintetizátor hangzások és energikus dalok egy egész sora jellemzi eddig a svéd-dán producert, aki 2008-ban útjára indította a Tone Diary Recordings-ot, ami mára az egyik legnívósabb trance kiadók közé lépett. Az olyan dalok, mint a Girl’s Suckcess, The Last Pluck, Swedish Beatballs vagy a Roxy ‘84 remixe nagyon megkedveltették velem, ráadásul a pult mögött is képes olyan energiát átadni a közönségnek, hogy az hihetetlen.

Márton Levente, vagyis álnevén Sunny Lax épp a másik oldalt képviseli; olyan mesteri odafigyeléssel teszi egybe az uplifting trance műfajába sorolható szerzeményeit, hogy minden megjelenésénél kénytelen vagyok fejet hajtani előtte.
Amióta a 2005-ös P.U.M.A.-val berobbant az Anjunabeats-hez, azóta hazánk egyik legjobb és legnépszerűbb producerévé nőtte ki magát. Elszállós szinti szőnyegek, lágy melódiák, komplex dobjátékok és fantasztikus hangulatok övezik dalait; szinte érződik rajtuk a törődés.

Ők hárman fogják berepeszteni az új helyszín, a Gólyavár – TreffOrt Kert ablakait március 12-én (igen, most szombaton, úgy készüljetek).

A jótékonysági motívumot most se felejtsük el: minden résztvevő támogatja a dance4life mozgalmat és a HIV/AIDS elleni harcot.

Jegyárak:
Elővétel: 2.990 Ft
Helyszínen: 3.500 Ft
VIP: 10.000 Ft (5.000 lefogyasztható)
http://www.ticketportal.hu



Asztalfoglalási lehetőség 2, 4, 6, 8, 10 főre amihez további extra szolgáltatások és előnyök tartoznak. Foglaláshoz írj az mgmt@trancegivingday.hu címre, vagy hívd az információs vonalat. Infoline: 0036 30 690 3288

Facebook esemény, ehun:
http://www.facebook.com/event.php?eid=163874836997724



Előző hepaj:
http://www.youtube.com/watch?v=sCBjSyHDSk0

Kapcsolódó weboldalak:

http://www.facebook.com/trancegivingday
http://trancegivingday.hu/



MARCUS SCHÖSSOW
http://www.marcusschossow.com
http://www.twitter.com/marcusschossow
http://www.facebook.com/marcusschossow
http://www.myspace.com/marcusschossow
http://www.youtube.com/tonediaryvideocast



BOOM JINX
http://www.boomjinx.com
http://www.facebook.com/boomjinx
http://twitter.com/boomjinx

SUNNY LAX
http://www.sunnylax.com
http://twitter.com/sunnylax