2010. június 21., hétfő

Újmagyar mixverseny örvendelem

Jónapotkívánok, promóciós célű hirdetményünknek olvashatják itt a Music Is For Rich People-ön:

PROMÓCIÓS CÉLÚ HIRDETSÉG:
Magyarország. Magyarország! Oly szép, oly hűsítő, mint az fagyos nyári szél a júniusi jégeső közepén. Egy ország, melyben a százszorszép virágok között gyönyörű friss mixversenyek nyílnak. Egy ország, melynek gyönyörű frissen nyílt mixversenyeire dali leventék százai neveznek, melyek közül sokan kevésbé leventék, inkább jánosok. Egy ország, melynek frissen nyílt mixversenyeire jelentkezett dali leventék és jánosok patinásabbnál patinásabb mixeket kreálnak ama célbul, hogy megnyerjék a főnyereményt, s a dicsőséget… azt kísz.

A globalpartyponthu és a Numark dönté úgy, hogy eme csodás ország ifjainak rendez egy tornát, ahol mixek mérkőzének és hangok csendülének. És láták, hogy ez jó.

És látá ezt többek között Norbertoons, Melodious barát, Shelb apánk és Roby K meg a North State, s létrehozának egy-egy keveredményt, mellyel részt vevének a Versenyben, melynek élete július havának 13. napján véget ér.

Ám midőn ez be nem következék, rohanjatok az alábbi oldalakra és szavazzatok orrvérzésig! És látá majd a szerző, hogy ez jó.

Szavazz Roby K & North State mixére


Szavazz Melodious mixére
Szavazz Shelb mixére
Szavazz Norbertoons mixére

S örvendezének eme felebarátaitok midőn látják, hogy álmaik megvalósulása egy szavazattal közelebb kerülé hozzájuk, s azt gondolják majd magukban: pártí!
Lásd:



PROMOCIÓS CÉLÚ HIRDETÉSSÉGÜNKET OLVASHATTÁK. KÖSZÖNJÜK. TÉNYLEG. MERT LÁTJUK, HOGY EZ JÓ.