2010. június 22., kedd

Egy feles a papának - rövidek

- Holnapután trance-történelmi esemény fog történni, ugyanis akár hiszitek, akár nem, van a világon egy hely, ahol még SOHA nem játszott a stílus egy képviselője sem. Ez a hely pedig Szíria, right there:


Nagyobb térképre váltás

Aki pedig elveszi a szírek szüzességét az nem más lesz, mint Arnej.


- A legandrébb andré a szakmában, ATB hamarosan új lemezzel rukkol elő, bár ezúttal ‘csak’ egy duplacédés mixalbumról van szó. A Sunset Beach DJ Session következő hónap második napján jelenik meg a Kontornál és a producer ennek örömére elő is rukkolt egy vadiúj kislemezzel. A Could You Believe videóklipp premierje most történt majdnem egy órája mindössze:



18 éven aluliaknak ajánlott.


- Két év után hamarosan újból belemarkolhatunk egy Armin van Buuren albumba. A sorban negyedik, Mirage névre hallgató lemezre még ugyan várnunk kell egy kicsit, de szeptember 14-én már ropogtathatjuk is. Kérdéses mondjuk, hogy milyen irányt képvisel majd a lemez: vajon Armin még jobban elhúzódik a popularitás és a pop irányába, vagy visszatér a színtiszta trance talajára? Remélem utóbbi.
Úgy néz ki az első kislemez a Full Focus nevű lesz, melyre annyi tuti, hogy Ali Wilson is remixelt, és július 5-én jelenik meg.


- A blog Másik Oldal rovatát hamarosan két üstökösként felívelő külföldi producer fogja meglátogatni, igazán érdekes dolgokról lesz szó, garantálom :)