2010. június 12., szombat

Sound of Cream de la creme!

2010_06_12_sound_of_cream_dokk[1]Béláim, az a helyzet, hogy aki Pestországban tartózkodik és szereti az igényes elektronikus zenét, annak a következő program kötelező! Már csak azért is, mert ingyenes :)

Ideje lett volna már írnom erről a buliról, mert nem instant jelleggel jött létre, mint a Markus Schulz-féle a múltkor. Csak hát vizsgaidőszak póver.

A lényeg viszont az, hogy aki ma este a Hajógyári szigetre látogat, azon belül is átlépi a Dokk küszöbét, az bizony a hazai trance szcéna állítom egyik legütősebb DJ-kavalkádjával fogja szembetalálni magát. Nem egy, nem kettő, de még csak nem is hárman fognak fellépni: egyenesen kilencen!

Tebron Norbiék ismét csak egy fanki Sound of Cream-et hoztak össze. Somi, Gergő és Peti (Airplay 47) hármasfogatát Jason Mill kollega egészíti ki, manapság egész jól egymásra talált a négy úriember. Rajtuk kívül Szeifert Zsolti pörget majd, őt ugye annyira nem kell bemutatni, szeretjük a munkásságát.
Persze a házigazdák sem hiányozhatnak, Tebron és Antoos papa után Atish és Fresco tolja az audiokontentot a táncolni vágyóknak.
A 9 DJ tudja, mitől döglik a légy, szóval egyenesen a szívem fáj, hogy nem tudok menni.
Aki viszont teheti, mondja le az esti programot, gurítson le egy-két fényt és irány a Dokk, Sound of Cream Summer Edition! Ilyet nem sűrűn kaptok ingyen :)