2010. május 16., vasárnap

- Május 27-én indul a móka!

Na Béláim, az van ugye, hogy hazánk legnagyobb multicsatornás rádiójánál, a Power FM-nél indul műsorom hamarosan.
Hogy konkrétan miről is van szó? Nos, a stand up kedvelők remélem emlékeznek Hadházi Laci fanki angol kifejezésére, ugyanis a műsor a The Hungarian Lucky Game névre hallgat, egyrészt azért, mert tetszik, másrészt pedig azért, mert szeretném megmutatni, mit is kotyvaszt az egyre szélesebb magyar trance szcéna.

Promo2_English[1]

A hazai ifjak kétségtelenül belevágtak a lecsóba az elmúlt években, a 2010-es év pedig már nekem is tartogatott nem egy meglepetést. 
Myon és Shane körbeturnézza a világot, Sunny Lax észveszejtőeket remixel, Szabó Ádám Nexus 2 preseteket hegeszt, Sárai Norbi megdöngeti a System F remixversenyt, MiraculuM leszerződik a Jetlag-hez, Cloudriver barátom dalát Armin van Buuren pörgeti az A State Of Trance-ben, Jason Mill Airplay 47-ékkel karöltve egyre több buliban pörget, Poleposition-éknek is egyre sűrűbb a naptár és Emotional Horizons a feltörekvő barátnőjét, Aneym-et menedzselgeti; kétségtelenül egyre aktívabb a hazai elektronikus zenei tábor.

A műsor fő koncepciója a nagyszerű magyar dalok, remixek és mashupok megmutatása a rádió hallgatóinak, de persze a külföldiek sem hiányozhatnak majd.

A debüt adásra május 27-én csütörtökön kerül sor, este 7 órai kezdettel és minden hónap negyedik csütörtökén újra jelentkezek egy-egy epizóddal, melyekben terveim szerint meg fog férni jó pár hazai arc vendégmixe is.

A legelső “leosztásban” hallhatjátok majd többek között azt az említett Cloudriver-dalt, Roby K valamint Flashtech egy-egy új mashupját, LenART kollega egy ígéretes szerzeményét, de lesz itt Shokey-tól is egy régebbi muzsika, valamint az angol Ian Solano júniusban megjelenő maxija is bemutatkozik (ugye ő volt az, akivel együtt guestmixeltem tavaly DJ Tempest-nek). Én is dolgozom jelenleg egy exkluzív Placebo-bootlegen a műsor kedvéért, de még az is lehet, hogy egy saját dal kerekedik ki belőle :).

Greylooppal megdiskuráltuk, a mixek a Pure Trance Fanatic utódoldalán, a Deep Zone Musix-on is elérhetőek lesznek majd.

Nagyon szívesen fogadok bárkitől saját produkciót, legyen az remix, original vagy mashup, ha szeretnéd, hogy Magyarország egyik legnagyobb rádiójának közönsége meghallja, dobj egy linket az email címemre! :)