2009. december 9., szerda

- Évvégi banzáj az AfterHours-ön

Mint az már lassan megszokott, a világ talán legnagyobb online trance rádióadója, az AfterHours FM idén is tart egy kis évbúcsúztató-újévköszöntő mixdömpinget, de aztán olyat, hogy taknyunk-nyálunk egybe fog folyni, Béláim!

December 19-től egészen január egyig nonstop kapjuk a boogie-t a lábunk alá, lesz mire fát díszíteni, ajándékot bontani, rokonokat fogadni, bejglit zabálni vagy épp otthon szilveszterezéskor mivel szétrombolni a szomszédságot. Esetleg erőlevest főzni. A világ legjobb DJ-i mellett lesznek félamatőrök is, ráadásul egész szép számú lemezforgatóval képviselteti magát hazánk is: lesz itt nekünk LaCeen koma, Sunny Lax, aki idén csak úgy ontja a dalokat hál’ Istennek, Emotional Horizons, aki manapság kicsit visszavonulót fújt, a Myon & Shane 54 duó, plusz még három jó ismerősöm, akik bekerültek a rádió által hirdetett verseny által ebbe a bizonyos End Of The Year Countdown 2009-be: Daniel Rems és Roby K & North State párosa.

Rajtuk kívül persze játszanak majd olyanok, mint Orjan Nilsen, Armin van Buuren, Cosmic Gate-ék, Markus Schulz, Arnej vagy épp Roger Shah. Meg még egy raklap.

Promo videó és konkrét line-up :)