2009. október 3., szombat

- Az év borítója

És igen, amikor már azt hittük, hogy csak béna, semmitmondó borítókat tudnak csinálni a nagylemezeknek, jött Ronski Speed, és az ő Positive Ways 5 mixalbuma és megmutatta, hogy a lemez külsejét is lehet hatékonyan marketingcélokra használni:


Nem igazán csipázom a összemixelt válogatásalbumokat, főleg az olyanokat, amik olyan dalokat tartalmaznak, amik önmagukban, kislemez formájában nem jelentek meg. Ilyen például az Armada After Hours Anthems, amiben nagy trance slágerek chillout verzióit hallgathatjuk, mind fantasztikus darab, de csak ebben a mixben találhatóak meg. Viszont amikor ezt a borítót megláttam, a legelső gondolatom az volt: bazdmeg, ez nekem kell! Igen srácok, így kell ösztönözni a vásárlót, mert (főleg egy lemezboltban) az első, amit meglát, az a borítókép. Nem tudom, kinek az ötlete volt ez, de fasza csávó lehet.

Maga az album egyébként 18 nótát tartogat az érdeklődőknek, nagyrészt magától Ronski-tól. Van benne például új Sun Decade szerzemény (ami Ronski egyik alteregója egyébként), a tegnap magasztalt Emma Hewitt hangjával, néhány szösszenet a szerzői albumáról, a Pure Devotion-ről, mashupok és remixek, meg ami úgy illik ebben az esetben. További infókat és tracklistát találhattok itt.

Az év borítója :)