2009. április 26., vasárnap

- A szirén is új ruhát kap

Tavaly nyár végén írtam az Above & Beyond formáció egyik projectjének, az OceanLab-nek a debütáló albumáról. Az augusztus 5-én megjelent Sirens Of The Sea kiemelkedő darabja a tavalyi trance-kínálatnak, de meg merem kockáztatni, hogy a 21. század trance albumainak toplistáján is előkelő helyet foglalna el.
Engem azóta is fogva tart, nagyon imádom az összes dalt a korongról, csakúgy, mint az azóta kiadott single-kről; hiszen jöttek szépen sorban a kislemezek: Sirens Of The Sea, Breaking Ties, Miracle, On A Good Day. Nemrég pedig bejelentették a srácok, hogy Armin Imagine albumához hasonlóan ők is eleresztenek egy remixalbumot.

A Sirens Of The Sea Remixed egy dupla CD-s album lesz, melynek első lemezén lesznek olyan finomságok, mint a Lonely Girl Gareth Emery remixe, Oliver Smith újragondolásában a csodálatos Ashes, a rég nem látott Lange verziója az I Am What I Am-ből vagy az eredetivel szöges ellentétben álló On The Beach remix Andy Duguid-tól.

A második lemez kötelező darab lesz a magyar atyafiaknak, ugyanis a Myon & Shane54 duó már megint itt van, csakúgy, mint az Imagine Remixed-en: a Just Listen-t remixelték a srácok, melyet a februári Menno de Jong bulin be is játszottak és hát... mi meg csak néztünk Gary-vel, mondjuk nem sokáig mert mozogni kellett rá. Mellettük lesznek még olyanok, mint a Duderstadt-fivérek, akik a Breaking Ties-t vették kezelésbe. Ennek a korongnak az igazi pikantériája viszont az, hogy helyet kaptak rajta régebbi OceanLab-számok is, olyanok, amik megjelenésük óta bekarcolták magukat a trance nagy könyvébe: a megunhatatlan Satellite, a Sky Falls Down Armin van Buuren remixben, vagy épp a másik nagy holland, Ferry Corsten által átszerkesztett első OceanLab nóta, a Clear Blue Water.

Igazi csemege lesz ez, bizony mondom Néktek! Egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor óhajtják kiadni, de az tuti, hogy már lehet előrendelni röpke 10 euróért ITT. Akik így döntenek, azoknak Paavo-ék dedikálják is a cuccost.

És íme a tracklista:

CD 1
1. If I Could Fly (Jaytech Remix)
2. Come Home (Michael Cassette Remix)
3. On The Beach (Andy Duguid Remix)
4. Lonely Girl (Gareth Emery Remix)
5. On A Good Day (Above & Beyond Club Mix)
6. I Am What I Am (Lange Remix)
7. Breaking Ties (Above & Beyond Analogue Haven Mix)
8. Miracle (Above & Beyond Club Mix)
9. Ashes (Oliver Smith Remix)
10. Sirens Of The Sea (Above & Beyond Club Mix)

CD2
1. Secret (Andrew Bayer Remix)
2. Just Listen (Myon & Shane 54 Remix)
3. On A Good Day (16 Bit Lolitas Remix)
4. Miracle (Michael Cassette Remix)
5. Sirens Of The Sea (Sonorous Remix)
6. Breaking Ties (Duderstadt Vocal Remix)
7. Satellite (Original Above & Beyond Mix)
8. Sky Falls Down (Armin van Buuren Remix)
9. Clear Blue Water (Ferry Corsten Remix)
10. Beautiful Together (Signum Remix)