2008. július 6., vasárnap

- Upsz: II. felvonás

Sokszor előfordul az életben, hogy nagy küzdelmek árán ugyan, de ugyanoda jutunk vissza, ahonnan elkezdtük. És bár jogosan gondolhatjuk, hogy 'A rohadt életbe!', mégsem abszolút negatív dolog ez. Utunk során rengeteg tapasztalatot szerezhetünk, melyeket felhasználva kezdhetjük újra azt, amit otthagytunk.
Így hát a tegnapi menet után visszatértem az extra.hu-hoz. De!
Egy csipetnyi rafinériával szórjuk meg a tárhely ínycsiklandó összképét. Előző account-ommal két alapvető szabályt sértettem meg, melyet minden valamire való (sőt még minden valamire nem való) webhely szolgáltató előír:
a.) tilos FTP-zni, azaz csak fájltárolásra használni a kapott tárhelyet
b.) tilos szerzői jogokat sértő tartalmat feltenni, vagyis nem nézik jó szemmel Armin papa szerzeményeit

Új account-ommal megpróbálom kikerülni ezeket a szabályokat. Az FTP-zést elfedem egy látszólag fejlesztés alatt álló weboldalacskával, ehune. A szerzői jogok viszont már macerásabb. Két dolog sérti itt nekem a szerzői jogokat: a REFLEKTOR és a HÉT FAVORITJA. A tárhelyemen mindkettőnek van csini külön mappája, amiben mindig csak 1-1 fájlt tárolok. Az éppen aktuális zenét. Ám azt sem mp3-ban, hanem aic-ben (fogalmam sincs, hogy van-e ilyen kiterjesztés, csak úgy jött). A MiniAMP lejátszónak ott oldalt (->) édesmindegy, hogy milyen fájlt ad meg az egyszerű júzer, ha az valójában mp3, akkor lejátsza szó nélkül. Persze nem csak a kiterjesztést, a fájlnevet is megváltoztatom, így például a REFLEKTOR zenéinek fájlneve mindig reflector.aic lesz.
Na ebbe kössenek bele. Imádom a számítástechnikát. Kicsit olyan, mint egy háború. Gép ember ellen és ember ember ellen. Viszont minden eszköz megengedett. Még olyan is, ami nem is létezik.

Ami pedig a lényeg: újra elérhetők az oldalsáv lejátszói!
Jó éjt...