2008. június 18., szerda

- Trance Paradise Radio

Vegyünk egy jó nagy adag zenei közösséget, hagyjuk állni egy évig, adjunk hozzá néhány lelkes fiatalt illetve csipetnyi öregebbet, mindezt hintsük meg egy leheletnyi jókedvvel és állatsággal és már kész is a Trance Paradise Radio.


Nemrég írtam valamicskét a Music of Trance portálról az ex-osztályom blogján.
A Music of Trance zenei portált több, mint egy éve indította útjára pár ambíciózus emberke azzal a nemes céllal, hogy összegyűjtsék azokat, akik Magyarországon a trance-ért élnek. Az alapítást követően pár héttel jómagam is csatlakoztam az oldalhoz, aminek azóta adminisztrátora is vagyok.
A mára közel 1.300 tagot, 31.000 látogatót és majd 2.000 letölthető zenét és mixet tartalmazó zenei közösség talán hazánkban a legnagyobb a maga nemében.
Az első szülinapot (május 9.) szűk körben ünnepeltük, kizárólag az alapító-, és törzstagok, MSN-en összeverődve. A nagyszerű hangulatot Dave Dee koronázta meg egy igazán jól sikerült szülinapi mix-szel, melyet este 8 és 10 óra között hallgattunk. Beszélgetés közben felvetettem az ötletet, hogy nem-e lenne kedve a társaságnak minden kedden egybegyűlni, és valamelyikünk mixét hallgatva átpletykálni az éjszakát. A többiek ezt igen jó ötletnek tartották. Így született meg, főként Dave Dee jóvoltából, a Trance Paradise Radio.

Azóta is kedd este 8-10-ig megy a maszek rádióadás, közben pedig a dumaparty. A 2 óra elképesztően agyament hangulatban telik, főleg akkor, ha többen vagyunk.
Gt barátom, a Music of Trance egyik fő adminisztrátora a minap kihirdette, hogy aki kedvet kap rá, elkészítheti a rádió logóját, szóval aki úgy érzi lenne kedve a Trance Paradise Radio fejlesztéséhez, az ragadjon ceruzát (vagy PhotoShop-ot). Ugyanakkor szívesen várjuk DJ-k jelentkezését is, akik mixeikkel hozzájárulnának színvonalas műsor megalkotásához.
Állandó internetelérhetősége még nincs a rádiónak, egyelőre még csak az aktuális IP-címet kapjuk meg keddenként Dave Dee-től, de hamarosan egészséges URL-lel fog rendelkezni a TPR.

Aki kedd esténként, 8 és 10 óra magasságában kedvet kap egy kis trance muzsikához, az megtalálja a rádió IP címét a Music of Trance oldalon, vagy itt helyben, az oldalsávban is látható lesz majd.

Music of Trance