2011. január 3., hétfő

Mire számíthatunk 2011-ben?

Az idei év szerintem igen jónak ígérkezik, ha a trance műfajt nézzük; ezt már csak abból is leszűrhetjük, hogy rögtön az év elején nagy bombákkal találtak be minket a kiadók.
A mai napon jelentek meg olyan rég várt finomságok, mint Orjan Nilsen egyik alteregójának, DJ Governornak a Shades Of Grey / Pale Memories kislemeze, amiről az előbbi dalt már tavasz óta várjuk. Sean Tyas Banshee-ja is ma érkezett, karöltve az új Shogun-dallal a Run To My Rescue-val és a kissé félgőzzel tevékenykedő Mondo Recordings aktuális harapnivalójával, Mike Saint-Jules Burning Spear EP-jével, melyről brit Ian Solano cimborám remixét hallhatjátok az oldalon, mint az első hét kedvencét.

Annyi bizonyos, hogy nagylemez tekintetében sem leszünk elhanyagolva az elkövetkezendő 12 hónapban. Túl sok információ még nem látott napvilágot ezekkel kapcsolatban, annyi mindenesetre tuti, hogy olyan nevektől számíthatunk albumra, mint az említett Orjan Nilsen, W&W, Ashley Wallbridge vagy épp DJ Eco.

Ízelítő Orjan debütáló lemezéről


A 2004 óta a levegőben lógó Andain formáció debütáló albumával is találkozhatunk majd végre, ami részben a Gabriel & Dresden-ből eltávozott Josh Gabriel-nek az egyik projektje, de egy másik álnév, Winter Kills alatt be fog újítani ő idén még egy debütáló albumot is.


Ízelítő a Winter Kills albumról.

Markus Schulz ismét beöltözik indiánnak és számíthatunk egy új Dakota albumra Thoughts Become Things 2 címmel. A brit Darren Tate mester sem fog restelkedni idén, érkezik Horizons albumsorozatának harmadik darabja. Talán ezt várom a legjobban, az első két lemez elképesztő!
Kedvcsináló a Darren Tate albumhoz.

Sikeres debütálás után Dash Berlin-ék is visszatérnek idén egy koronggal. Íme az első kislemez róla:

Pletykák keringenek arról is, hogy Ferry Corsten is érkezik egy szerzői lemezzel.
Ha Ti is tudtuk valami finomságról, ne habozzatok megosztani azt kommentárban :).