2011. január 24., hétfő

2011 a trance bulik éve? Februári csemegék

Szombaton dübörögtek a klasszikus trance darabok Budapesten, de ezzel természetesen nincs vége a hazai buliknak, sőt, az erre fogékonyak nyalhatják a szájuk szélét, ugyanis az elkövetkezendő hónapokra nagyon tehetséges sztárvendégek fognak kis országunkba ellátogatni.

Matkovsky Peti nagyszerű felvétele szombatról



Február 11-én a Famous Management jóvoltából érkezik hazánkba az a DJ, aki különlegesen jó kapcsolatot ápol a magyar közönséggel és természetesen mi is imádjuk, de nagyon: Markus Schulz lépi át ismét a határt és bolondítja majd meg a bulizókat.
Akik kedvelik az ő melodikus, lüktető progresszív stílusát, azoknak külön öröm lehet, hogy társa lesz a táncparkett leamortizálásában a német Olaf Dieckmann, vagyis Wippenberg, aki legalább akkora állat, mint Schulz.
Komolyan kezd frusztrálni, hogy nem Pesten élek, ez megint egy olyan buli lesz, amire kötelező lenne a megjelenés, de hát az élet nem ilyen egyszerű.



A szittya virtust a megszokott Tebron & AntoosPoleposition kvartett szolgáltatja, szóval panaszra okunk nem lesz.
A helyszín az Up!, este 10-tól lehet beáramlani jóságosan.

Jegyárak:


Első ezer elővétel: 2990 Ft


Elővétel: 3490 Ft
Helyszínen: 3990 Ft
VIP: 5000 Ft
Rendelés:
TicketBoxTEX


Ha elsiklunk a plakát kissé amatőr elrendezése felett, akkor bizony láthatjuk, hogy február 18-án ismét egy olyan buli fog lezajlani, ami több szempontból is igazi ínyencségnek ígérkezik.
A jótékonysági céllal is büszkélkedő TranceGiving Day-en olyan klasszisok fogják uralni a keverőt, mint Lange, Mat Zo vagy a Magyarországon másfél év után először szereplő Myon & Shane 54, nem mással, mint az énekesnő Aruna-val kiegészülve. Az estét Inpieces fogja kellőképpen belökni.
Hajhullós party lesz ez is, higgyétek el nekem.

Helyszín a SZIKRA Cool Tour House Budapesten, odafáradni pedig már este 9-től lehet.

Jegyek:
Promóciós (első 200 darab) elővételi jegy: 2490 Ft
Teljes árú elővételi jegy: 2990 Ft
A rendezvény napján, a helyszínen: 3500 Ft.

Jegyek válthatóak a www.ticketportal.hu weboldalon és a rendezvény helyszínén.