2010. október 1., péntek

Nagy nevek fognak debütálni hazánkban

Október végén és november elején lesz mit az erőlevesbe aprítania a morcos trance dallamokra szomjazó partyarcoknak. Úgy látszik idehaza megindult egy új áramlat, hiszen egyre több olyan bulit szerveznek a legények, amiken nagy nemzetközi nevek pörgetik a bájtokat. Természetesen a transz műfaj iparágán belül. És látá a nép, hogy ez jó.

A Sound of Cream sorozat töretlenül robog tovább, nem is olyan rég például Wippenberg-et hívták meg (nagy rajongója vagyok a munkásságának). Tebronék következő áldozata egy igazi csemegét tartogat, ugyanis október 29-én először látogat el Magyarországra a szcéna ausztrál ifjonca, Tyson Illingworth, vagy leánykori nevén tyDi. Őt a progresszívebb ütemek kedvelőinek ajánlom, innovatívan ropogós dallamokkal operál, nem mellesleg 2008-ban Ausztrália első számú DJ-jének választották.
Ezúttal a budapesti Club Prestige ad otthont a hajhullásnak, hazai oldalról a házigazda pedig a szokásos Sound of Cream csapat lesz, vagyis Antoos & Tebron plusz a Poleposition-srácok, Atish és Fairy.

SOUND OF CREAM with TYDI (AU) @ CLUB PRESTIGE
Dátum: 2010.10.29. péntek

Belépő: egységesen 1500 Ft.
Fellépők:
- TYDI (AU)
- POLEPOSITION
- TEBRON
- ANTOOS

CLUB PRESTIGE – Budapest, II.kerület, Tölgyfa utca 1-3.
Infó: +36.20.255.56.58, +36.30.860.93.09

Start: 22.00 - End: 05:00

Jelöld és add tovább az eseményt a Facebookon!
http://www.facebook.com/event.php?eid=163426997007368

További információk:
http://www.flyerz.hu/
http://www.clubinfo.hu/
http://www.freee.hu/

SoC tyDi



Aztán, hogy még csak véletlenül se unatkozzunk, pontosan egy héttel később nyugodtan ellátogathatunk a Club Play-be, amit természetesen Pestországban találhat meg a józan paraszt. Érdemes lesz ezt a műveletet elkövetni, ugyanis olyan party lesz ott rottyantva, hogy neki lehet majd dőlni. Egy új partysorozat, az IMPULSE első állomásának keretén belül hazánkba invitálták a nagy öreg hollandot, Marco V-t, valamint a nem rég debütáló albummal előrukkoló brit Gareth Emery-t. Mindkettejüket imádom, ez a párosítás kegyetlenül ütős, srácok.
Aki lassúzni akar, az ne nagyon menjen el, ugyanis ezek ketten olyan muzsikát játszanak, ami legallyazza még a BKV-t is. Gareth kissé hangulatosabb általánosságban, míg Marco a trance-house-techno határmeszgyéjén evickél már több, mint 10 éve, de az biztos, hogy a két úriember pontosan tudja, mire jó mozgatni a lábat (kezet, fejet, hátsót).

Hogy a magyar virtus is érződjön a levegőben, a bemelegítésről itt is a Poleposition duó gondoskodik majd és állítom, hogy ők sem fogják elaprózni.

FAMOUS presents
IMPULSE @ CLUB PLAY with GARETH EMERY & MARCO V
November 5. péntek

Kedvezményes jegyelővétel: 2500 HUF
Helyszínen: 3500 HUF
VIP: 5000 HUF



Jegyek kaphatók a http://www.ticketbox.hu/–n, a TEX országos hálózatában és a http://tex.hu/–n!

Kapunyitás: 23:00
HTTP://WWW.CLUBPLAY.HU/
Impulse - Marco V & Gareth Emery



Aki esetleg kedvet kapott, de nem tudja még, mire számítson, annak ajánlom elfogyasztásra a következő nagysikerű slágereket e:

tyDi feat. Tania Zygar – Vanilla (Original Mix)



Marco V – Unprepared (Original Mix)


Gareth Emery – Exposure (Original Mix)