2010. augusztus 24., kedd

Nosza, legyél már Te is Playlists.hu szerkesztő!

n359023216058_3305[1] Nem tudod mi a címe a számnak, amit épp kedvenc rádióműsorodban hallasz? Érdekel mit játszott a szeretett DJ-d három éve? A trekklistákra gerjedsz? Akkor bizony a jó öreg Colbee által működtetett Playlists.hu-ra kell neked elnézned, ahol még DJ Traktorbelső szettjeinek is fenn vannak a (milyen meglepő) trekklistái. De erről írtam én már anno.

Most pedig a helyzet az, hogy a szerkesztő kezdi úgy érezni, nem tudja tartani a lépést egyedül és elkiáltja magát az összes érdekelt felé: ha érzel magadban erőt, energiát, késztetést, és szeretsz az erőlevesbe aprítani, akkor jelentkezz és szerkeszd Te is az oldalt! Colbee szívesen várja az új arcokat, akik segítségére lennének a playlists.hu alakítgatásában, nemtől, kortól, bőrszíntől, szexuális beállítottságtól, vallási hovatartozástól, szemszíntől, hajhossztól, mellbőségtől, végzettségtől, beszélt nyelvtől és Tetris high score-tól függetlenül.

A mester konkrétba’ ezt írta volt:
A Playlists.hu üzemeltetéséhez szeretnék új embereket toborozni, mivel az oldal méretéből kifolyólag, már nem vagyok képes egyedül ellátni a vele járó feladatokat. […] Egyúttal az is érdekelne, hogy vannak-e még olyan hazai blogok, akikkel érdemes lenne tárgyalnom egy hasonló együtt működésről. Természetesen az erőfeszítéseiteket viszonoznám egy linkkel a jelenleg készülő "Barátaink" szekcióban.

Akit érdekel, az huppantson ide egy kommentárt a bejegyzéshez, vagy esetleg szóljon rá Colbee-ra a playlists.hu contact-oldalán itt.