2009. augusztus 11., kedd

- Megújult a Playlists.hu!


2007 februárjában izzította be Colbee apánk azt a blogot, amit szerintem nagyon nem kell bemutatni a magyar trance arcoknak: a TranceSpotting-ot. Az oldalon aztán megtudhattunk mindent, ami a mezei fan érdeklődési körébe beletartozhat: hírek, érdekességek, albumok, bulik, anyám térde.

Az oldalnak lassan kialakult egy mellékága, a TranceSpotting - The Playlist Archives, ahol a Trance Around The World, Global DJ Broadcast és az A State Of Trance rádióműsorok mellett még egy jó párnak nyomon követhettük a tracklistáját.

Aztán nemrég megszűnt maga a TranceSpotting, és a hazai közösség kevesebb lett egy rugóval. Illetve csak egy féllel, mert Playlists.hu néven Colbee kiterjesztette az előbb említett oldalt és immár 30-nál is több rádióműsort figyelhettünk és vadászhattuk a számokat a listákból. Engem már akkor is meglepett, hogy milyen átfogó kezdeményezés ez és mennyi munka lehet benne, de a kezdetleges Wordpress sablont a szerkesztő most pofonvágta egy egészen új megközelítéssel! Ma elindult az echte Playlists.hu, nagyban megújult külsővel, bőőőőővebb tartalommal, jobb szerkezettel, keresés így-úgy-amúgy, srácok van minden! Nagyon tetszik a dolog innen üzenem Colbee-nak hogy részemről full support :).

Tehát Magyarországon egyedülálló, átfogó trance rádióműsor és podcast leltár: PLAYLISTS.HU! Kíváncsi vagy mit játszottak Above & Beyond-ék múlt pénteken? Netán egy éve? Két éve? Nézz be!