2010. július 28., szerda

DJMag Top100 – tárazzatok be!

top100header_2010[1] Nos, ismét elérkeztünk ehhez. Ismét itt az idő, hogy eldöntsük ki a legjobb producer/DJ ebben az évben is. Sokak szerint, ahogy a szavazás neve is mutatja, a klubokban nyújtott keverési teljesítmény alapján kellene voksolnunk, de Marcus Schössow jól mondta tegnap a Twitter-csatornáján: ha nem teszel le semmi egetrengetőt az asztalra, akkor fellépésekhez is nehezen jutsz.
Szóval ma elindult a DJMag magazin éves Top 100 DJs ‘versenye’, ahol mindenki leteheti szavazatát az 5, általa

legjobban favorizált könnyűzenei muzsikusra, hogy aztán valamikor ősszel kiderüljön, milyen lista állott fel ez évben.

3 éve tartja magát a csúcson a holland Armin van Buuren. Ez eddig csak Tiesto-nak sikerült, míg Paul Oakenfold és Paul van Dyk 2-2 egymás követő első hellyel tartja magát. ‘97 óta tartják meg a szavazást és most itt a lehetőség Arminnak, hogy rekordot döntsön / történelmet írjon és zsinórban negyedszerre is övé legyen az első hely; szeptemberben érkező szerzői albuma és a novemberi új Armin Only koncert fényében ez egyáltalán nem tűnik lehetetlennek.
És ne feledjük: tavaly beférkőzött a listába Myon & Shane 54 is a 91. helyen, ők az első magyarok – vajon idén előrébb jutnak?

Ilyenkor felbolydul a trancevilág, a rajongók megvitatják saját szavazottaikat, a producerek pedig szó szerint orrba-szájba kampányolnak; persze tisztelet a kivételnek. A modern technológia, az internet és a web2 pedig még könnyebb és még több eszközt biztosít arra, hogy a zenészek elérjék a rajongóikat. Jöjjön pár videócska, pár producerecskétől, amik között vannak hosszúak, vannak rövidek, bohókásak és komolyak:

Ferry Corsten



Above & Beyond



7 Skies



W&W



Aly & Fila



Srácok, ti kire szavaztok idén? Szavaztok egyáltalán? Írjátok meg kommentárként :)
Tegyétek le voksaitokat ITT.