2010. április 28., szerda

- Egy kis hazai: a Roby K & North State páros

30171_1350731333655_1392530254_31075951_2477185_n[1]Következzék egy rövid szösszenet a hazai trance közösség két feltörekvő, lelkes tagjáról, akiket körülbelül másfél éve volt szerencsém megismerni. A Roby K & North State páros két tagja ambiciózus, jóravaló srác, akik egy egészen kellemes 2010-es évnek néznek elébe, és ami már eltelt, azt is sikernek könyvelhetik el.
Promo cikkük álljon hát ezen blog hasábjain is:

“North State (Sárai Norbert) és Roby K (Krabok Róbert) feltörekvő magyar DJ-k és producerek. Pár évvel ezelőtt hozta össze őket a zene, azóta együtt tevékenykednek az élet dallamos oldalán progressive és trance műfajban. A 2009-es év végén részt vettek az online rádiózás egyik legnagyobb eseményén, ahol a világ és kishazánk legnagyobbjai is tiszteletüket adták (mint például a jelenlegi no.1 DJ Armin Van Buuren, és hazánk büszkeségei a Myon & Shane 54 duo), és ami minden évben megrendezésre kerül End Of Year Countdown címmel az Afterhours FM jóvoltából.

Még ha a srácok több éves zenei múlttal és tapasztalattal is rendelkeznek, ezt a szereplést könyvelhették el maguknak első nagyobb sikerként, és itt bizony elindult valami.

A 2010-es év még nagyobb sikereket hozott a párosból North State-nek, aki nevezett minden idők egyik legfantasztikusabb remixverseny sorozatára, melyet az egyik trance nagyágyú, Ferry Corsten hirdetett meg a System F nevezetű egykori projektjével kapcsolatban. Nos Norbi elmondása szerint nem nagyon számított arra hogy mi lesz a végeredmény, és amikor megtudta hogy bizony aranyérmes lett a System F - Cry (North State Remix) című remixe, sokáig mély extázisba is volt esve. Nyereményként pedig megkapta az élettől számára az egyik legszebb ajándékot: a remix már megvásárolható a hivatalos digitális zeneletöltő oldalakon a Black Hole Recordings (Tiesto egykori kiadója) és a Flashover Recordings (Ferry Corsten kiadója) jóvoltából, nyáron pedig megjelenik Ferry Corsten legújabb albumán, mely a Champions névre hallgat. Később az Elevate című remixe is bejutott a legjobb öt alkotás közé, így digitális formában annál is lehet számítani megjelenésre.

Több hazai és külföldi DJ/producer is elismerte már munkáját, a jövőben ezt igyekszik kamatoztatni, és amikor csak teheti mindig új dolgokat tanulni. A tervek között szerepel Roby K-val való közös produceri munkájuk is, mely reményeink szerint a nyár folyamán leghamarabb már megmutatkozik majd egy-két vocal track formájában.

Jelenleg egy partisorozat meghatározó személyiségei is, ahol a progressive és trance zenét igyekeznek a lehető legtöbb emberhez eljuttatni lelkes csapattársaikkal együtt mint például DJ Shelb, Skyflash, Daniel Rems, Steven-R és még sokan mások. Ez egy havonta megrendezésre kerülő partisorozat, mely a Let There Be Light nevet kapta, és a nyár folyamán megpróbálják sűrűbben összehozni. Jelenleg a Before Club ad neki otthont, reméljük a jövőben sikerül más helyekre is eljutniuk, és a nagyszerű közönség még több teret enged a trance stílusnak.

14107_116600728365661_100000472037357_210236_6892142_n[1] 


Előszeretettel készítenek mashupokat is, 2010 májusától elindítják Universal Connection című podcast-üket, melyben nagy szerepet kap majd a mashup-olás. Rengeteg meglepetéssel készülnek havonta jelentkező rádióműsorukban, egy-egy megamix keretében mely 3 rádiócsatornán is hallható lesz, köztük a Global Party FM-en minden hónap első péntekén 18:00 órától 20:00 óráig.

Hogyha esetleg már ismerős számodra a fiúk munkája, vagy éppen egyszerűen csak szereted a progressive és trance zenéket, szeretettel várunk minden kedves hallgatót az adott időpontban a www.globalparty.hu-ra!”

A srácok főbb elérhetőségei:

North State Norbi a Facebookon
Roby K a Facebookon
A páros csoportja a Facebookon
A duó MySpace-e