2009. május 25., hétfő

- Boom baby!

Nos, az a nagy helyzet, hogy húúha. 15-ével lezárult az egy éves marketing képzésem oktatás része, így most már annyi szabadidőm van, hogy neki tudok támaszkodni. Múlt héten Debrecenbe mentünk haverlátogatásra és némi megszédülésre a helyi Sárkányban meg Kikötőben, amiben az volt a poén, hogy mindenképp azt akartam, hogy a DJ trance-t játszon, de ő valahogy egyik általam felkínált dalt sem ismerte. A Sárkány az gyilkos.
Azóta meg napjaim nagy részét az teszi ki, hogy apámmal építjük a kertbe tervezett sörpadot, ami azt kell mondjam marha jó lesz. Én már látom, ahogy kiülök a jó levegőre és zenét írok. Meg mixelek. Meg bloglok. Meg minden. Mobility powa.

Hamarosan beszámolok Nektek a sajnos ki nem adott új remixemről, a közelgő trackekről, a remélhetőleg most szerdán startoló új rádióműsoromról, Skyflash kollegám mixalbumáról és még van egy raklap dolog a tarsolyomban.

A blog.endoril.com domain pedig egy ideig nem lesz elérhető, ugyanis átirányítottam a domain-emet a FreeHostKing-re (ahol az új tárhelyem van), de a subdomaineket nem akarja látni. Minden átírányítja a FreeHostKing főoldalára (még csak nem is az endoril.com-ra).

Na de addig érezzétek az idei Eurovíziós dalfesztivál győztesét, a norvég Alexander Rybak-ot és az ő Fairytale-jét, mert ez a zene bizony király (hiába, ezek a norvégok tudnak, lásd The Blizzard):