2009. február 7., szombat

- Menőmanó Menno


Na, ez a program huszadikára. Jaj, elnézést: A Program. Életem első trance bulija lesz ez, ráadásul nem is akármilyen!
A budapesti Mammut II. emeletén található Tabu Lounge bárban lesz megtartva a következő Sound of Cream party. A SoC hazánk egyetlen olyan állandó bulisorozata, ami a magyar trance-rajongókat hivatott kiszolgálni és meg kell hagyni, nem bízzák a véletlenre. A két szervező, Antoos és Tebron hívott már meg olyan neveket, mint Robert Nickson, Danjo, Re-Ward vagy épp a már bemutatott Blizzard
Következőleg egy olyan valaki teszi tiszteletét nálunk, aki bár még 'csak' 5 éve űzi az ipart profi szinten, mégis az egyik legnagyobb producerként tartják számon: huszadikán jön a holland Menno de Jong
2004-ben jelent meg első trackje Guanxi címmel, azóta pedig megállíthatatlanul tör előre. Saját alapítású kiadójánál, az Intuition-nél egyre nagyobb nevek és egyre jobb zenék találnak otthonra és podcast-ja is nagy népszerűségnek örvend.

A bulira Gary-vel megyünk együtt, plusz Pesten találkozunk még a Music of Trance keménymagjának pár tagjával és egyéb ismerősökkel: Csábesszal, Lucatonival, Skyflash-sel, Cloudriver-rel és remélhetőleg Zoleey-val is. Gt sajnos nem tud jönni, mert melózik, pedig már nagyon szeretnék vele élőben is találkozni :).

Az előbb beszéltem MSN-en Tebronnal, és említette, hogy küldhetnék neki pár számomat és ha tetszik neki, akár még be is játsza a buliban Menno előtt. Na ezt nevezem én megtiszteltetésnek! Meglátjuk, mi lesz :))). Mellesleg Antoosszal kábé éjfélig fogják melegíteni a korongokat, míg meg nem érkezik a sztárvendég.

Jegyek elővételben 2000 magyar forintot kóstálnak, nővéremet már izzítottam is, hogy vegye meg nekünk :) Minden budapesti Kenvelo szaküzletben, a Camponában és az Árkádban lehet megvenni, esetleg a Sound of Cream infóvonalon: 20/255-5658. 

Kapunyitás este 10-kor és hajnal 5-ig meg sem állunk! Myon & Shane54, Antoos+Tebron, Menno de Jong! Végre eljutok egy olyan partyra is, ahol egy halom trancer-rel együtt tombolhatok a legjobb trance muzsikákra! 

Tabu: jövünk!