2009. január 11., vasárnap

- Blogojjjáááá'!

Na az történt, hogy a napokban két ismerősöm is blogolásra adta a fejét. Ráadásul mindkettejükre hatott ez a blog is egy kicsit.

Először is megemlíteném Frost barátomat (polgári nevén Lipcsei Zoltánt), akivel 4 hosszú éven át morzsoltuk a 'bunkó C-s' sanyarú kenyerét. Tegnap indította útjára Why the world doesn't need "The Man of Steel" nevű blogját, melyben máris 8 poszt várja az arra tévedőket. Az egyetemi élet sem koptatta el írói képességeit, élvezhetően ír a legkülönbözőbb témákról. Legyen az az amerikai kosaras szcéna történései (melyben nagyon otthon van, ő maga is kosarazik jó ideje) vagy a debreceni egyetemisták kikötésekben gazdag hétköznapjai, esetleg egy csipetnyi R&B. Nagyszerűen indul a webnaplója, további sok sikert kívánok neki! :)

A másik delikvens Illyés Gergely, vagyis Gary. Zsolti barátom osztálytársa, idén végez a szolnoki Pálfy-ban. Tavaly ősszel, pár szolnoki nagyszerű buli révén ismertem meg és egyből lejött a zene iránti szeretete (na meg az alkohol iránti...). Az Ableton Live csínját-bínját manapság kitapasztaló amatőr DJ mind a house, mind a trance terén otthon van.
Blogján már megtalálható néhány hír, illetve tölthetitek a mixeit is buzgón :)
Neki is kitartást és sok sikert a blogoláshoz! ;)