2008. augusztus 15., péntek

- Megtiszteltetés


Két napja kedden a fenti levél ütötte meg elektronikus leveleim rozsdás ládáját (kattyintástól megnő). A levél Varga Attilától (Atish) érkezett, aki történetesen a hazánkban főleg trance berkekben ismert DJ páros, a Poleposition egyik tagja (Mezőhegyi Ferenc más néven Fairy mellett).
A duó 2005-ben állt össze, és már olyan neves zenészek mellett játszhattak, mint Ronski Speed, Kyau & Albert vagy épp Armin van Buuren. 2006-ban csatlakoztak a frissen alakult TranceTream FM-hez, ami mára hazánk legnagyobb trance online rádióadója. Jelenleg a Budapest Gateway című mixműsor házigazdái a rádión, minden pénteken este 9-10-ig.

Ha jól emlékszem, a múlt hónap végén regisztráltam a TranceTream fórumára, igaz a rádiót már egy ideje hallgatom néhanapján. Igyekszem viszonylag aktív tagja lenni, mert egy egész pofás állandó társaság verődött ott össze, ajánlom mindenkinek.
No, de ami a lényeg: amint az a fenti levélből kiderül, Atishnak megtetszett kicsiny blogom és jóvoltából az arra méltó bejegyzéseket feltüntetik a rádió főoldalán a Hírek rovatban.
Már ennek is nagyon-nagyon örültem, elvégre mégis csak Magyarország vezető trance rádiójáról van szó, de aztán nemrég jött a levél, hogy a Sunny Tales kritikám már ki is került. :)
Nagy megtiszteltetés ez számomra, hiszen nincs is nagyobb öröm annál egy blogger számára, mint ha másoknak is tetszik, amit ír és vissza-vissza járnak.

Innen szeretnék még egyszer köszönetet mondani Atishnak és mindenkinek, akinek ebbe 'benne volt a keze' :)

Poleposition weboldal
TranceTream FM

Ui.: kicsit el vagyok maradva magamtól, de hamarosan jön az FM8 második része (már íródik), és a napokban befejezem a munkálatokat az új albumom címadó dalán (jelenleg a basszuson babrálok). Addig is jót egyetek!