2008. július 27., vasárnap

- Hungary In The Mix 003


Aki él és mozog, na és persze szereti az elektronikus zenét (legyen az lágy trance, táncolós house, vagy elvetemült minimal), annak július 30-án szerdán itt van a megfelelő program. Magyarország legnagyobb DJ-i ismét összeülnek és egy egész napos nonstop mixműsort kanyarintanak a jónép elé, vagyis harmadjára is itt a Hungary In The Mix. A banzáj hajnali 5-kor indul az AfterHours FM nevű netrádión. A rádió fóruma alapján a különböző nemzetiségű hallgatók már tűkön ülnek, meglepetésemre igen nagy elismerésnek örvendenek a hazai lemezlovasok külföldön (itthon meg természetesen tojnak a fejükre). A flyer-re kattanva nagyban láthatjátok a felhozatalt, de álljon itt néhány infó:

Dave Dee:
Dave papáról már ejtettem szót a Trance Paradise Radio kapcsán. Ő a Music of Trance magyar trance közösségi portál egyik vezéregyénisége és különböző netrádióknak készít mixeket. Itt elérhető a honlapja.

Emotional Horizons:
Polgári nevén Sáfrányos Péter. A 24 éves sárospataki producer tavaly robbant be a nemzetközi transz szcénába Emotia és Autumn című számaival. Olyan neves rádióműsorokban fordult már meg, mint a Trance Around the World, vagy az A State Of Trance. Karrierje gyönyörűen ível felfelé: remixfelkérések, nemzetközi fellépések és dalait olyan kiadók szerződtetik, mint a Deep Blue, a Conspiracy, vagy az Infrasonic. Természetesen magyarhonban nem igazán ismerik.

Myon:
Ismét egy nemzetközi magyar híresség. Égető Márióról (szégyellem), de ezidáig nem tudtam, hogy honfitárs. Pedig 2001 óta olyan utat járt be, ami a legnagyobbak közé vezette őt. Shane 54 (Császár Előd) figyelt fel rá anno, ám mára olyan zenészek lettek jó barátai, mint Markus Schössow, Tiesto, az Above & Beyond vagy a Blizzard.

Szeifert:
A '75-ös születésű Szeifert Zsoltot egyik magyar trance rajongónak sem kell bemutatni. Muzsikált ő már Tiesto előtt (és sokak szerint jobban is nyomta) és dalaiban hallhattuk már hangját mind a brit Tiff Lacey-nek, mind a hazai Dukai Reginának (:D). Jelenleg épp a Karmatronic kiadónál szorgoskodik.


Szóval szerdán tune in, és hadd uralják a magyarok az AfterHours-t!