2008. július 24., csütörtök

- Costs Your Life Maxi

Akik olvasták az egy hónappal ezelőtt közzétett, a Costs Your Life című számom készítéséről szóló posztom kommentjeit (ejj, de szép mondat) tudhatják, hogy zenész-, és bloggertársam, Norbie készített a trackhoz egy remixet. Így már csak egy remixre várok, D'Nova-tól.

Körülbelül két hete küldte el Zsolti barátom az ő remixét. Nem hazudtolta meg magát, mivel ő inkább az elvontabb, progresszív trance szerelmese, így hát a remix is ennek jegyében készült. Igazi zúzós darab, ami adja a ritmust. A főtéma alapját meghagyta, itt-ott eszközölt néhány változtatást, és megfűszerezte az egészet egy kellemes pad-játékkal.
Innen tessék letölteni.

A mai nap folyamán írta Norbie, hogy bizony ő is megkészítette a dal újragondolt változatát. A Reason zeneszerző progi 4-es verziójával munkálkodó zenész lazábbra vette az ütemeket és egy kiváló ambient mix-szel lepett meg. Több, mint 4 perc gyönyör, lágy string-ekkel, sejtelmes szintikkel és háttérben megbúvó tetszetős kis perkusszióval. Ő magát a főtémát nem igazán változtatta meg (ha jól hallom :D), viszont csodálatos harmóniákkal egészítette ki a dalt. Le a kalappal, igazán profi munka! Mellesleg a remix hallható lesz majd most készülő lemezén, a The Song Of The Rain-en.
Katt a letöltésért.

D'Nova, akit a CTG közösségen keresztül ismertem meg, még egyelőre dolgozik a remixen. Az ő szakterülete a dance, a hands-up és az electro. Nem sok mindent tudok a munkálatokról, majd a végleges verzióra leszek kiváncsi.


Amint elkészül a 3. remix is, megindul a vadászat egy kiadóért...