2011. január 28., péntek

Sied van Riel és Ferry Corsten is versenyre invitál

A holland nagyágyúk nem hagyják unatkozni rajongóikat, és bár a feladatok alapjaiban különböznek, mindkét esetben szükségünk lesz az esetleg sublótban porosodó vájt fülünkre.

Sied van Riel tavaly állt össze (Geert Huinink után) egy újabb hollandus nagy öreggel, név szerint Carlo Resoort-tal. Őt a legtöbben talán a 4 Strings formáció fedőneve alatt ismerhetitek. Komoly stúdiómúlt áll mögötte és kétségtelenül tudja, hanyadikán van elseje.


Sied-del karöltve, ezúttal mint Radion 6 láthatjuk a 2010-es techtrance bomba, a Radiator hangszínei mögött. Nekem nem nagyon feküdt anno a szám, de a producerek most úgy döntöttek, egy kicsit újraélesztik a szóbeszédet a darab körül.
A TrackItDown és a kiadó Oxygen jóvoltából lehetőségünk adódik remixelni a szerzeményt és ha sikerrel járunk, idén ki is lesz adva az átiratunk.
Ezen felül kapunk 100 fontot érő sample csomagokat, egy Oxygen-es posztert és egy TrackItDown-os táskát.

Az szükséges alapanyagok letöltése előtt “regiszterálnotok” kell a zeneáruházba. Ekkor eljuttok a verseny hivatalos oldalára és az ‘Enter Competition’ gombocska megnyomása után már a digitális kosaratokban is csücsül az ingyenes remixpakk, amit jobb oldalt tudtok megkaparintani.

A kész művet (ami bármilyen stílusú lehet, 196 kbps-os MP3 formátumban, maximum 10 MB méretig!) február 28-án éjfélig küldjétek el csatolmányként a competitions@trackitdown.net címre. Ne felejtsétek el a tárgymezőbe beleírni, hogy RADIATOR.
FIGYELEM: ne linket küldjetek emailbe nekik. Mindenképp csatolmány legyen a dal, aminek valamilyen formában tartalmaznia kell az email címeteket. Hogy ID3 tagben vagy fájlnévben oldjátok meg, arról nem szól a fáma.

A kiírás külön felhívja a figyelmet a kizárólag jogtiszta sample-k, VST-k, presetek használatára. Csak gondoltam megemlítem :).

A nyertesnél legyen a farzsebben egy WAV formátumú, 16 bites, 44 kHz-es remix is, a maszterelés végett.

Hajrá!


Jó mi? Ezt a rengeteg mindent kapja az a szerencsés, aki megnyeri a Ferry Corsten által idén is, immár harmadjára meghirdetett ‘ID Contest’-et.
A jómunkásember a dolga igen egyszerű:
- Csatlakozik a Ferry Corsten Fanpage-hez a Facebookon


- Tüzetesen áttanulmányozza ezt a videót:

- Megválaszolja emailben, hogy mi az a 40 dal, ami hallható a videóban. Mindegyik Corsten-szám illetve remix, némelyik nagyon régi, némelyik pedig nagyon új. Pontos szerzővel és pontos névvel kéretik beküldeni a válaszlevelet, azt is csakis egyszer a contest@ferrycorsten.com címre február 14-éig. Tárgyként az szerepeljen, hogy ‘ID contest 2011’.
Persze ne felejtsük ki a levélből a nevünket, és pontos címünket sem (országgal együtt), különben nem fogják tudni, hogy hova postázzák azt a tömérdek jóságot.
- A fődíjon kívül még Ferry-lemezek várnak 3 szerencsés megfejtőt.

Hivatalos fórumbejegyzés