2011. január 5., szerda

Idén is Trance Classics buli!

Ha magyarországi trance buli, akkor Sound of Cream. A srácok a rendezvénysorozat mögött nagyon jól csinálják azt, amit csinálnak és egyértelmű, hogy nélkülük bús panda lenne a pannontrenszer.
Tavaly motort adtak egy olyan elképzelés alá, amely a régmúlt időkhöz nyúlik vissza és egyfajta trance-nosztalgiaként, a nagy slágereket hivatott feleleveníteni: ez a Trance Classics, így egész egyszerűen. Eleinte indult egy honlap, ahova lehetett küldeni a klasszikusokat, hogy minden arra tévedő kedvére mazsolázhasson. Azóta az kicsit alább hagyott, de tavaly történt egy party is ennek keretében, ami nagyon jó visszhangot kapott.

A Sound of Cream csapata tehát úgy döntött, idén is csapnak egy ilyen hepajt, úgy is egy halom születésnap fog a dátum körül keringeni.
A helyszín ismét Budapest, ezúttal a Coro Café (1033 Budapest, III. kerület, Hajógyári sziget , A Coronita Terasztól 50 méterre), az időpont pedig január 22. szombat, 22:00.
Belépni 1.000 Ft ellenében lehet majd.

Akikre számíthattok: Poleposition-ék, Tebron & Antoos, valamint Lacknock és Inpieces. Ők tudják, hogyan kell lezenélni a tangát a jányokról!

Amire számíthattok: egész éjjel nonstop slágerek az elmúlt let’s say, 10 évből, amíg a plafon be nem reped, az orrod nem vérzik, a hajad nem hullik, vagy a CDJ el nem füstöl.

Amit hozz magaddal: magadat, 10-20-30-40 barátodat, anyukát, apukát, meg az echte magyar bulihangulatodat.

Oszt jó lesz!
(Jó lenne elmenni egy ilyenre egyszer, de hát jelenleg a vizsgaidőszak egy komor földesúr).

Majd elfelejtettem: Facebook-esemény, hogy szocializálódjál!