2010. augusztus 12., csütörtök

Munka közben: Armin van Buuren

Armin-van-Buuren[1] Na az a nagy helyzet manapság, hogy elkészült az új Armin van Buuren-album, ami a Mirage címet viseli. Persze még várnunk kell rá szeptemberig, hogy a teljes lemezre rátehessük a kezünket, de maga az alapanyag már rég kész, a masterelést pedig a new yorki The Lodge stúdió követte el a nyáron.
Az állandóan fehérben virító holland betyár olyan emberkékkel szűrte ezúttal össze a levet, mint a hétvégén a Coke Club-ot szétrobbantó Ferry Corsten (utoljára kb tíz éve ültek össze az Exhale-re), a Winter Kills álvén alatt sunyuló Dave Dresden, az amerikai-román életművész BT, a vokalisták között pedig olyan dívákat találhatunk, mint Susana, Ana Criado, Nadia Ali vagy épp Sophie Ellis-Bextor.

00011465[1] A napvilágot látott kislemezek eddig engem mondjuk nem vettek le a lábamról: a nemrég megjelent Full Focus (klip) kissé száraz az ízlésemnek, kifejezetten buliba való, gatyarepesztő; a hamarosan befutó Not Giving Up On Love pedig egy kicsit olyan semmilyen számomra és ezen még Sophie vokálja sem segít.

Ami viszont tuti dolog, hogy Armin fogta magát, beült a stúdiójába, beizzította a Logic Pro-t, fogott egy Dancefoundation-ös mikrofont meg egy kamerát és megmutatta nekünk, hogyan is néz ki ez a Not Giving Up On Love; és egyáltalán mi áll a dal hátterében. Sok rizsa nem is kell hozzá, a videó magáért beszél, bár csipetnyi angol tudást ajánlok az elfogyasztásához: