2009. április 8., szerda

- A kopasz is jön

A transz szcéna örök kopasza, Marco V nemrég bejelentette: májusban vagy júniusban szoríthatják magukhoz a rajongók az új szerzői albumát.
Én már várom de nagyon, bár meg kell hagyni inkább a szetjei miatt szeretem, de hát ki ne ismerné a Loops & Things újragondolt változatát vagy épp a Second Bite-ot.
A holland Marco Verkuijlen igen fiatalon, 14 évesen kezdett el foglalkozni a lemezek pörgetésével és '96-ra már a nagy eindhoveni klub, a De Danssalon falai között mozgatta ütemre a jónép végtagjait. Ekkor jelent meg első mixlemeze is Club Sandwich címen, ráadásul annál a Polydor kiadónál, ahol anno 1976-ban kijött Jean-Michel Jarre első kislemeze, az Oxygene LP.

Négy év kellett, hogy a 2005-ös debütalbuma után végre új matéria hagyja el a stúdióját de az előrejelzések szerint ismét fület gyönyörködtető dalokat csomagolt egybe a kopasz. 11 dal várható a Propaganda nevű lemezen, amihez ráadásul még egy képregény is készül, nem mástól, mint a már Marvel-nek is dolgozó Vee Ladwa-tól. Én mondjuk kiváncsi leszek, hogy mi az túrós batyu lesz a sztorija annak a képregénynek.

Május elsején (ne feledjük, akkor jön az Amszterdamban, mindössze 250 emberkének. Nem viszi túlzásba. Honlapján viszont akár jegyet is rendelhetünk.

Propaganda tracklista:
01. Unprepared
02. Treviso
03. Solitary Confinement
04. Coma Aid
05. Chemistry
06. The Man Who Was There
07. Ritual Purification
08. Digital Identity
09. A Journey Into Sound
10. Counterpoint
11. WRC Theme