2009. január 17., szombat

- Tonight Is Forever


Hurrá-hurrá, a Muzzaik megy az Ibizába.
Hurrá-hurrá, megyünk mi is, bár megcsappant létszámmal.
Bár nem igazán tudjuk, hogy miért is jó az előbb említett duó (nem is nagyon érdekel), de remélem olyan bulit kanyarintanak, hogy netovább (már ugye a körülményekhez képest).

A poén az egészben, hogy innen a tanyaközpontból fel kell vonatyozni Kisújszállásra, és onnan lehet továbbzötyögni Szolnokra, ahol a buli lesz (hacsak nem busszal megy a paraszt). Na most, a mi jól megszokott, fél 7-kor Kisújról induló vonatunkat lecserélték IC-re, így aztán várnunk kell majd egy órát, hogy jöjjön egy Szolnok felé közlekedő személyvonat. Sebaj, Kisújt már ismerjük, mint a tenyerünket, szóval betérünk az állomáshoz közel lévő Fűzfa kiskocsmába egy kis szívmelengetőre a nagy hidegre való tekintettel. 

Szóval lassan készülődés vanik. Ja, és megjött a Heavy Tools-tól rendelt pénztárcám is. Zsíír.
Ma mellesleg olyan durvulós hangulatomban vagyok. Eddig nem jött át a Madness című tavalyi nóta Bart Claessen-től és Dave Schiemann-től, de ma nagyon rákaptam. Ahogy a cím is mutatja (meg ahogy a producerektől elvárni lehet) igazi falkibontós progresszív muzsika, ami azért nem mellőzi az érzelmességet sem. Például ha ma meghallanám az Ibizában (ami lehetetlen) tuti, hogy hoznám a partyfeelinget 100 méteres körzetben. 
Miért is? Hát ezért:

Bart Claessen & Dave Schiemann - Madness (I Prefer This Mix)


Szóval este megy a Tamás, a Bálint, a Sándor, a Mihály (Szééééél), a Vivien, a Virág és az Attila Szolnokra, Ibizába, meg Kék Angyalba, meg Kisújra, meg Fűzbe, meg tönkre. Madness lesz.