2008. december 16., kedd

- Music of Trance Yearmix 08: ma este!


Írtam a múltkorába a Music of Trance zenei közösségi oldal év végi maszek mixkavalkádjáról, melyben immár egy jó páran részt veszünk. Szinte az oldal minden épkézláb adminisztrátora (Dave Dee, Gt, Spudy, Zoleey, Osszaki, Richee, Csope és én, Endoril) képviselteti magát a projektben.
A mixek egytől-egyig a lassan tovatűnő 2008-as év legjobb trance muzsikáit mutatják be, mindegyik egy külön alstílusban.
Ahogy azt már a blogra rendszeresen látogatók és olvasók megszokhatták, keddenként este 8-tól 10-ig jelentkezik házi barkácsolású rádiónk, a Trance Paradise Radio (a rádió utóbbi adásainak flyereit itt megtekinthetitek). Nos, ma este elkezdődik a MoT Yearmix-ek sugárzása a rádióban és külön örömömre szolgál, hogy Osszaki és én kezdhetjük a sort. Szaki kollegám nem tudom milyen szettel fog meglepni minket, de azt garantálom, hogy az általam prezentált második órában (9-tól 10-ig) igazán zúzós darabok fogják fűteni a levegőt.
Hamarosan jövök majd a rádió elérhetőségével, aki szeretne némi melódikus gépmuzsikára elaludni ma este, az... semmiképp se hallgassa a rádiót! Aki viszont szeretne bepillantást nyerni az idei év termésébe, az hallgassa este 8-tól a Trance Paradise Radio-t!