2008. szeptember 26., péntek

- Az amcsinémet magyarhonban, avagy a BTC 3. szülinapi zsúrja

3 éve rendezték meg szeretett fővárosunkban az első BudapestTranceCentral elnevezésű partyt, ahol a sztárvendég bizony a német földön született Markus Schulz volt. A trance kedvelőinek nem kell bemutatnom a producert, hiszen keze közül nem egy hatalmas szerzemény került már ki, gondolok én olyanokra, mint a Cause You Know, a Fly To Colors vagy a mára máris klasszikusnak számító Daydream (Lemon & Einar K remixben meg lehet tőle veszni). Kiadóját, a londoni székhelyű Coldharbour-t sem kell bemutatnom a zenészt kedvelőknek, az Armada egyik alkiadójaként számos nagy név dalait adják ki.
Node: eltelt három év, és 7 BudapestTranceCentral party. A 8. pedig most lesz október 18-án és a szülinapi alkalomból ismét eljön hazánkba (egészen Miamiból) Mr. Schulz, hogy a nemzetközi trance szcéna színe-javát tárja a magyar közönség elé. Bárcsak én is mehetnék, de erre sajnos nincs lehetőségem (innen üzenem Gt-nek, meg a többi arcnak, hogy helyettem is tessék tombolni :P)

A pesti Club Sensation ad helyet a bulinak, nyitás este 10-kor.

Külön kiemelném, hogy a partin hallhatunk majd 3 magyar DJ-től is szettet, nevezetesen Inpieces-től és a PolePosition-ös srácoktól, Atishtól és Fairy-től. Kívánok nekik is jó bulizást és lelkes közönséget és egyező ütemeket ;)

Aki teheti mindenképp menjen el, aki ismeri Schulz munkásságát, az meg főleg!
De inkább beszéljen helyettem a flyer: